ترفندهای خوشمزه تر شدن خورش ها 

برای این که خورش شما خوشمزه تر شود چه کارهایی انجام می دهید؟ ما چند توصیه کلی درباره خورش ها برای شما داریم. 

 

✅ اگر آبلیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می گیرد. بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کرده‌‏اید.

 

✅ رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید؛ این کارخورش راخوش رنگ می‌‏کند.

 

✅ اگرخورش شور شد، یک سیب زمینی را به دو نیم کرده در آن بیاندازید تا کمی بجوشد و شوری را بگیرد.

 

✅ اگرخورش شما بیش ازحد چرب شد، چند قطعه یخ راداخل پاکت فریزری بریزید، آن‌‏را محکم ببندید ودرغذا بیاندازید؛ چربی‌‏ها به دور پاکت جمع می‌‏شوند و می‌‏توانید آن‌‏ها رابردارید.

 

✅ برای اینکه خورش قیمه خوش طعم شود، لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.

 

✅ برای خوشمزه‌‏تر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آن‌‏را کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدهند.

 

✅خورش قورمه سبزی به زمان بیشتر و دمای خیلی کم نیاز دارد تا کاملا جا بیافتد. برای بهتر شدن مزه آن از آب قلم گوساله استفاده کنید.

 

✅نحوه سرخ کردن بادمجان رژیمی

راهی برای سرخ کردن بادمچان با فقط یکی دو قاشق روغن. ابتدا قابلمه ای را جوش آورده وکمی روغن و نمک داخل ان بریزید درست مانند طبخ ماکارونی. سپس بامجان ها را داخل اب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش نمایید. سپس بادمجان ها را سرخ کنید. نتیجه عالی است فقط یک قاشق روغن نیاز هست.